ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


vineri, 14 august 2009

Zoltan Mădălin campion la Cross

La competiţile sportive desfăşurate cu ocazia Zilelor Reghinene nu a lipsit nici competiţia de cross care s-a organizat pe stadionul municipal Avântul începând cu orele 11.00 în data de 4 iulie. Treizeci de concurenţi cu vârate între 8 şi 14 ani au pornit la startul cursei de 400 de metri, dar finaliştii competiţiei au fost doar patru. Campionul concursul de cross ediţia 2009 a Zilelor Sportului Reghinean este elevul Zoltan Mădălin de la şcoala generală Gurghiu, locul II a fost adjudecat de câtre elevul Adurian Pop şi locul III de Csuko Alpar de la CSS Reghin şi locul IV de la şcoala generală din comuna Gurghiu Silviu Moldovan.

Niciun comentariu:

Arhivă blog