ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


luni, 31 august 2009

CONCURS NAŢIONAL DE POEZIE

CENTRUL CULTURAL „REDUTA” organizează CONCURSUL NAŢIONAL DE POEZIE „CARMEN PATRIAE” aflat la cea de a VII-a ediţie (7 noiembrie 2009) având ca temă: Dragostea de ţară. „Naţionalismul poate fi practicat şi cuviincios. Nimeni nu poate interzice unui popor să-şi trăiască tradiţia şi istoria. Când dispar popoarele, intrăm în turnul Babilonului.” (Petre Ţuţea)
Concursul se adresează tuturor creatorilor români, din ţară şi din diasporă, de orice vârstă, indiferent dacă sunt sau nu membri ai Uniunii Scriitorilor sau autori de volume publicate, dar în special, elevilor din şcoli şi licee, cenaclurilor literare ale acestora. Poeziile (pot fi şi scurte poeme în proză) vor fi dactilografiate obligatoriu şi vor purta un motto, care se va regăsi şi pe un plic însoţitor (închis) conţinând datele de identificare: numele, câteva repere biografice, adresa, numărul de telefon. Paginile conţinând poeziile nu vor purta date de identificare, ci doar motto-ul regăsit pe plicul ce va conţine aceste date. Textele (nu mai mult de zece titluri) vor fi trimise pe adresa: Centrul Cultural „Reduta” Braşov, str. Apollonia Hirscher nr.8, cod poştal 500025, Braşov, România – cu menţiunea „Pentru Concursul „Carmen Patriae” ( în cazul elevilor se va specifica: secţiunea elevi). Data limită de prezentare: 15 octombrie 2009 (data poştei). Juriul (alcătuit din scriitori şi critici literari) va decerna trei premii (I, II, III), o menţiune, precum şi Marele Premiu „Carmen Patriae”-pentru fiecare secţiune în parte. Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi, din timp, pentru a fi prezenţi la festivitatea de premiere, care va avea loc sâmbătă, 7 noiembrie 2009, orele 10:00, la Centrul CulturaL „Reduta” Braşov. Informaţii suplimentare la numărul de telefon (+40)268-419706 sau la adresa de e-mail: centrulcultural_reduta@yahoo.com

Niciun comentariu:

Arhivă blog