ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


luni, 31 august 2009

Grupul Şcolar Agricol şi-a ocupat toate locurile

Cum timpul trece foarte repede şi mai este foarte puţin timp până la începerea anului şcolar, şcolile şi grădiniţele din Municipiul Reghin se pregătesc pentru anul şcolar 2009-2010. Grupul Şcolar Agricol „Ioan Bojor”, pare că şi-a ocupat toate locurile pentru următorul an şcolar, astfel încât anul acesta cele cinci clase de liceu au ajuns la numărul maxim de 30 de locuri, incluzând şi cele două locuri cu repartiţie specială pentru rromi. Cum începând din acest an în licee nu va mai fi şcoală de artă şi meserii, cele cinci clase ale Grupului Şcolar Agricol au profil de tehnicean în activitate economică, tehnicean în agroturism, tehnicean în gastronomie, tehnicean în industrie alimentară dar şi tehnicean mecanic pentru intreţinere şi reparaţii. O mare parte din elevii înscrişi sunt din zonele limitrofe ale Reghinului şi asta în proporţie de aproximativ 60%. Trebuie menţionat faptul că liceul este cuprins în programul PHARE 2004-2006, program prin care s-a construit o clădire nouă, un atelier cât şi o brutărie şi o bucătărie. Totodată prin acest program s-a realizat o sală de mese cât şi două camere de hotel. Fiecare clasă beneficează de bază practică pentru domeniile specifice şcolii plus două laboratoare. S-a primit o parte din echipamentul pentru pregătirea de bază şi cea de specializare. Şi Grupul Şcolar Agricol, se poate mândri cu elevi merituoşi, şi asta pentru că în decursul anului trecut, au participat doi elevi la Olimpiade Naţionale: Mădălina Moldovan la Olimpiada Interdisciplinară, Laura Anton la Concursul Profesional Industria Alimentară.

Niciun comentariu:

Arhivă blog