ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


joi, 20 august 2009

Locul de muncă al românului,prioritatea numarul 1

Emil Boc a mai spus că vor fi asigurate resursele financiare pentru infrastructură, pentru a asigura locuri de muncă, concomitent cu resurse financiare suplimentare pentru finanţarea proiectelor europene. A mai precizat că locul de muncă al românului este prioritatea numărul 1 a Guvernului, disponibilizările nefiind dorite (oare Guvernului îi pasă de oameni sau doreşte doar evitarea plăţii indemnizaţiilor de şomaj. De curând am mai văzut cu toţii o tentativă de măsuri aşa-zise anticriză tot pe spinarea noastră, prin concedii fără plată pentru bugetari).

Mai mult, cu ajutorul măsurilor anti-criză de până acum, s-au închis peste 100.000 de firme iar Consiliul Naţional al IMM preconizează că până la sfârşitul anului se vor mai închide încă 100.000. Numărul restanţierilor la rabursarea creditelor bancare a crescut la o cotă fără precedent? După ce în luna mai 2009 a fost depăşit pragul de 200.000 de persoane, în iunie, restanţierii au ajuns să numere 200.934 de persoane. Şi mai mult vom avea peste un milion de şomeri până la sfârşitul anului.
Cum vom reuşi să trăim bine în aceste condiţii?

Niciun comentariu:

Arhivă blog