ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


vineri, 14 august 2009

Lucrări în regim propriu pentru săptămâna 10- 14 august, 2009

Secţia Drumuri din cadrul Primărie Municipiului Reghin a finalizat în data de 10 august 2009, lucrările de pavare şi bordurare a trotuarelor de pe strada Spitalului. Tot în această zi au fost demarate lucrări de bordurare pe strada Subcetate în vederea pregătirii pentru aşternerea unui covor asfaltic nou. Asfaltarea acestei străzi va fi făcută de către o societate comercială după atribuirea lucrărilor prin licitaţie, dar executarea bordurării în regim propriu va determina realizarea unei economii de aproximativ 15 miliarde de lei vechi, bani care vor fi folosiţi pentru asfaltarea altor străzi. Alte lucrări executate de echipele secţiei Drumuri în această săptămână sunt continuarea asfaltării pe strada Foişor cât şi pregătirea străzii Lupului prin taluzare, în vederea turnării unui covor asfaltic nou.

Niciun comentariu:

Arhivă blog