ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


vineri, 14 august 2009

Doi tineri au tâlhărit un taximetrist

Poliţia municipiului Târgu Mureş a fost sesizată de către un taximetrist în vârstă de 28 ani din aceaşi localitate, despre faptul că în noaptea de 30/31iulie 2009, puţin după miezul nopţii, în timp ce efectua o cursă cu taxiul pe strada Păşunii din Tg.Mureş, indivizi necunoscuţi i-au solicitat să oprească autoturismul, moment în care unul dintre aceştia i-a pulverizat spray lacrimogen, fiind lovit cu pumnii peste faţă, sustrăgându-i-se telefonul mobil, valoarea prejudiciului ridicându-se la 1.000 lei.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, în urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Tg.Mureş, a fost identificat şi reţinut pentru o perioadă de 24 ore, F.Z. de 16 ani, din municipiul Tg.Mureş, în ziua de 6 august 2009, fiind identificat şi cel de-al doilea suspect – M.J. de 19 ani, domiciliat în municipiul Tg.Mureş. Cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Tg.Mureş, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, instanţa a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 zile pentru F.Z., respectiv 19 zile pentru M.J.

Niciun comentariu:

Arhivă blog