ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


luni, 31 august 2009

CAMPANIE DE PROMOVARE A NUMĂRULUI UNIC

În cadrul parteneriatului dintre Institutul de Prevenire şi Psihosociologie din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Centrul Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual - FOCUS în domeniul prevenirii dispariţiilor de minori, în perioada iunie-august a.c., se derulează, la nivel naţional, o amplă campanie de promovare a numărului unic european 116000. 116000 este numărul unic european pentru dispariţii de copii, apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă. În România acest număr este operat de Centrul Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual – FOCUS. Numărul 116000 este destinat părinţilor, copiilor, autorităţilor şi publicului în general după cum urmează: - părinţii pot folosi acest număr atât pentru sesizarea rapidă şi gratuită a dispariţiei copilului lor cât şi pentru a beneficia de serviciile de consiliere; - copiii care au plecat în mod voluntar de la domiciliu pot apela numărul pentru a discuta cu specialiştii centrului în vederea identificării împreună a unor soluţii potrivite pentru situaţia în care se află; - autorităţile pot sesiza la acest număr cazurile de dispariţie în vederea sprijinirii în identificarea copiilor, iar -publicul larg poate oferi prin intermediul numărului 116000 informaţii folositoare pentru identificarea copiilor dispăruţi.- Poliţia mureşeană se implică în această campanie atât prin distribuirea de materiale de informare, cât şi prin oferirea – prin intermediul mass-media – a numeroase informaţii utile copiilor, părinţilor, comunităţii în general. (IPJ Mureş – Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Poliţia de Proximitate)

Niciun comentariu:

Arhivă blog