ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


vineri, 14 august 2009

Vitezomanii reghineni se postează pe Youtube

Din ce în ce mai mulţi tineri, încearcă să devină peste noapte vedete şi reuşesc asta cu ajutorul telefonului mobil, cu care se filmează iar mai apoi se postează pe Youtube. Aşa zisele subiecte sunt diversificate, de la oameni care filmează dansând, la oameni care fac fel de fel de excursii, până la unii care îşi arată „talentele artistice” în ale cântatului. Dar printre aceştia sunt şi tineri care continuă să-şi pună naivitatea în văzul tuturor, filmându-se chiar dacă Reghinul este un oraş mic, la volanul unei maşini sau chiar motor pe două roţi, rulând cu viteză peste limita legală. Aceste cazuri, sunt filmate uneori chiar prin centrul oraşului. La o simplă accesare şi la o căutare atentă ne lovim de astfel de fimuleţe unde setea de adrenalină este la un nivel maxim. Potrivit sub comisarului Paul Savu de la Poliţia la sfârşitul săptămânii trecute au fost demarate acţiuni pentru combaterea vitezei în zona Mihai Viteazu între orele 20:00 şi 24:00. Au fost aplicate un număr de 12 contravenţii pentru viteză, unde teribiliştii au ajuns la 60 de km pe oră în localitate, însă a fost depistat cu radarul şi un caz unde şoferul a călcat acceleraţia, ajungând în radar la peste 80 km/h. Încercăm să combatem acest fenomen, cu toate că nu avem plângeri care să facă referire la vitezomani prin centrul oraşului. Vom continua să acţionăm pentru a reduce şi a combate accidentele care vin din pricina vitezei” a ţinut să precizeze Paul Savu. Însă, cu toate astea, vitezomanii, găsesc mereu un loc bun, pentru a pune „capacităţile” în practică, chiar şi ascunşi de ochii lumii.

Niciun comentariu:

Arhivă blog