ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


vineri, 14 august 2009

Tabăra de iniţiere în pictură la final

La sfârşitul săptămânii trecute s-a încheiat tabăra de pictură, iniţiere în pictura icoanei ,,Şcoala de vacanţă - Icoane colţ de rai”. Iniţiatori fiind cercul de religie „Micul Apostol” al Gimnaziului Alexandru Ceuşeanu şi Biserica Ortodoxă cu Hramul Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril şi Sfântul Vasile cel Mare Voivodeni-Gliga. Activitatea a fost susţinută de către Primăria Municipiului Reghin, Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu”, Muzeul Etnografic, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă” Casa Speranţei” cât şi de alţi susţinători. Cei care au coordonat această tabără au fost Friciu Daniela şi Stela Iacob, profesoare de religie.

Niciun comentariu:

Arhivă blog