ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


luni, 31 august 2009

Editorial

Am câteva nelămuriri vizavi de conducerea unor licee din Municipiu şi mă refer aici la Liceul „Petru Maior” şi Grupul Şcolar
Agricol „Ioan Bojor”. Dacă la cel din urmă, doamna directoare a demisionat în urmă cu aproximativ două luni, iar asta din motive personale după cum susţine dânsa, nu la fel stau lucrurile şi de cealaltă parte. După ce şase ani a stat la cârma şcolii, cât ai bate din palme, Grupul Şcolar Agricol „Ioan Bojor” rămâne fără director şi până la noi ordine cea care rămâne cu drept de semnătură până la ocuparea postului este directoarea adjunctă. La Liceul „Petru Maior”ne lovim de aceaşi problemă. Instituţia rămâne fără conducere. Directorul Rad Viluţ demisionează. La un timp foarte scurt după Lupescu Alexandrina. Însă se pare că aici apele nu mai sunt la fel de limpezi. Din câte am aflat, se pare că acesta ar fi reuşit să facă promovat un elev, înlocuindu-i notele în catalog, caz pe care Rad Viluţ a refuzat să-l comenteze telefonic, acesta fiind plecat din localitate. Însă acum vin semnele de întrebare. De ce după şase ani de activitate, directorul de la “Agricol” demisionează fără un motiv, după ce a condus ani buni, cu fruntea sus acest liceu, fără probleme şi cu multe reuşite? Să fie oare influenţe de mai sus, se încearcă oare o politizare a învăţământului? Nouă ne rămâne să aşteptăm tăcuţi, în băncile noastre „observând” ce şi cum se lucrează în învăţământul românesc.

Niciun comentariu:

Arhivă blog