ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


vineri, 14 august 2009

Drumurile noastre toate... pentru căruţaşi?

Începem a ne învârti în jurul cozii de ceva vreme, şi spun asta pentru că după ce am finalizat un lucru, ne dăm seama că lipseşte ceva şi trebuie stricat şi apoi în cele din urmă refăcut.
Aşa şi cu Reghinul...facem drumuri, apoi realizăm că de fapt în urma unei ploi, canalizarea se duce pe apa sâmbetei. Aşa că, stricăm porţiunea de asfalt la care s-a muncit o bună bucată de vreme, pentru a rezolva canalizarea. Astupăm, până când un alt deştept, se trezeşte că ceva nu este în regulă. Dar ce vom face acum, când prin modificarea grilei de punctaj pentru măsura 3.2.2. drumurile primesc un punctaj de la 10 la 25 iar apa scade de la 10 la 5 puncte? Ceea ce va însemna că ne vom apuca de făcut toate drumurile ce ţin de Reghin, o să asfaltăm, o să cizelăm tot ce ţine de drumuri, deoarece pentru asta avem bani, iar peste puţin timp o să stricăm ce am făcut până acum pentru a băga apa, canalizarea. Dar ce se va întâmpla, dacă finanţările europene se duc acolo unde nu e nevoie de ele? Vom face drumuri peste drumuri, pentru ce? Pentru că aleşii noştrii pe care i-am votat cu încredere gândesc haotic şi îşi pun nevoile lor înaintea celorlalte necesităţi ale populaţiei. Vor drumuri bune pentru „bolizii” lor uitând de lucrurile esenţiale cum ar fi apa şi canalizarea care tind către standarde Europene. Prin urmare, avem drumuri bune dar utilităţi proaste iar într-un final când utilităţile vor deveni bune, drumurile vor deveni proaste din nou! Aşa că, până una alta, jucăm un fel de Monopoly dar din păcate, pe bani reali şi ne vom bucura de şoselele pe care le avem cot la cot cu căruţaşii care ne invadează tot oraşul creând un tablou unic şi tipic românesc... bolizi şi căruţe.
Codruţa POP

Un comentariu:

Anonim spunea...

..ca dreptate ai...

Arhivă blog