ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


vineri, 14 august 2009

CONCURSUL NAŢIONAL DE ARTĂ FOTOGRAFICĂ LA GURGHIU

Vă reamintim că între 24-27 august 2009, la Gurghiu se va desfăşura concursul de artă fotografică organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, cuprins în calendarul activităţilor educative extraşcolare 2009, elaborat de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării. Acesta este destinat tuturor copiilor pasionaţi de arta fotografică şi cinematografică, copii care aparţin de cluburile copiilor. Participanţii sunt aşteptaţi cu lucrări proprii, fie color, fie alb-negru. Lucrările lor trebuie să îndeplinească singura condiţie de a nu fi fost premiate la alte concursuri. Participanţii vor fi încadraţi pe categoriile de clase: V-VIII şi IX-XII. Costurile de transport pentru participanţi sunt suportate de inspectoratele şcolare ale judeţelor reprezentate.
Alte detalii referitoare la acest eveniment se pot obţine de la: prof. Felicia Stela Ionescu, inspector pentru consiliere/activităţi educative formale şi nonformale (e-mail educativms@gmail.com, telefon: 0265-213779 interior 115, fax 0265-218473 sau mobil: 0733-942131).

Niciun comentariu:

Arhivă blog