ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


luni, 31 august 2009

Red Dragon Fight Club la trei ani de existenţă

Deschis în urmă cu trei ani, Red Dragon Fight Club din Reghin, la iniţiativa instructorul de arte marţiale Gyuri Ştefan Tiberiu, are în momentul de faţă 15 sportivi legitimaţi cu vârste cuprinse între 7 şi 26 de ani. Gyuri Tiberiu Ştefan spune că a deschis acest club pentru a le putea oferi celor care doresc să facă sport, o activitate benefică şi plăcută pentru vârsta lor. Antrenamentele se desfăşoară de două ori pe săptămână, iar cum nu există o sală de sport proprie, acestea se desfăşoară în sala de sport a Gimnaziului „Augustin Maior unde aceştia plătesc chirie. „Deşi suntem un club mic, pot spune că mă mândresc cu faptul că suntem tari. Şi asta în sensul că rezultatele cele mai bune încep să apară. Anul acesta cele mai bune rezultate le-am avut din partea fetelor. La Campionatul Regional de la Sfântu Gheorghe care a avut loc în luna iunie, unde am participat cu 16 copii.” a ţinut să precizeze pentru Săptămâna Reghineană, antrenorul. Pe lângă sportivii din Reghin, care trec pragul pentru a învăţa un sport sănătos, sunt şi câţiva tineri care fac naveta din diferite sate limitrofe pentru a ajunge la antrenamente. Cei care s-au prezentat merituos la Sfântu Gheorghe la zonale cât şi la Cupa „jodoka talentat” de la Târgu-Mureş sunt: Timaru Anca 10-12 ani la semi contact judo locul 1 laa Sfântu Gheorghe, Demeter Raluca 12-14 ani semi contact locul 2 şi judo locul 1, Porneala Alex locul 2, Győri Norbert-Tiberiu 18-20 ani locul 1 semi contact şi locul 2 la judo, Mureşan Maria 14-16 ani locul 2 semi contact, Căbuţ Bianca 5 ani locul 1 judo, Muntean Tania 5 ani locul 2 judo, Ciuma Cristian 20-22 ani locul 2 semi contact şi Radu Alin 14-16 ani loc 2 semi contact. Győri Norbert-Tiberiu, legitimat a club, deţine centura maro din decembrie anul trecut urmând ca la sfârşitul acestui an să aibă loc un alt examen de grad, în urma căruia speră să obţină centura neagră. Chiar dacă rezultatele bune încep să apară, Clubul se loveşte oarecum şi de problema banilor. Şi asta pentru că ar fi nevoie de saltele pentru desfăşurarea antrenamentelor, însă nu se găsesc sponsori pentru ca această problemă să poată fi rezolvată.

Niciun comentariu:

Arhivă blog