ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


luni, 10 august 2009

HOROSCOP

BERBEC: Săptămâna aceasta îţi va aduce schimbări la locul de muncă, ceea ce poate însemna pentru tine un succes important. Încearcă să-ţi menajezi forţele pentru că plictiseala te va face excesiv de nervos şi s-ar putea să provoci conflicte. Cuvântul care îţi guvernează săptămâna este CONFLICT.

TAUR: E cazul să fii foarte atent la serviciu. Ar fi mai bine să te abţii de la noi acţiuni. În relaţiile de afaceri trebuie să te ghidezi după bunul-simţ şi intuiţie (dacă nu intră în conflict unul cu celălalt). O prietenie uitată poate reînvia.Cuvântul care îţi guvernează săptămâna este PRUDENŢĂ.

GEMENI:Săptămâna aceasta va da peste tine melancolia. Nu o lăsa să te cuprindă. Dacă vrei ca starea ta de spirit să fie perfectă aminteşte-ţi de vacanţă. Este timpul să te gândeşti dacă n-ar fi bine să-ţi schimbi slujba. Cuvântul care îţi guvernează săptămâna este OPTIMISM.

RAC:Vei fi în formă de zile mari săptămâna aceasta. Toate problemele şi neînţelegerile se vor rezolva de la sine, fără vreun efort din partea ta. O mai veche dorinţă secretă se va îndeplini. Este un timp favorabil pentru noi cunoştinţe. Cuvântul care îţi guvernează săptămâna este REZOLVARE.

LEU:Munca în colectiv va da roade până la sfârşitul săptămânii, iar tu vei fi în stare să găseşti ajutor şi înţelegere mai uşor. Poţi deveni un lider fără precedent. Ţi se va cere părerea în rezolvarea multor probleme. Încearcă să fii politicos şi înţelept. Cuvântul care îţi guvernează săptămâna este ECHIPĂ.

FECIOARĂ:Săptămâna aceasta va fi favorabilă pentru diverse afaceri şi pentru rezolvarea oricăror posibile probleme. Toată lumea se poartă drăguţ cu tine, iar dacă ai nevoie de ajutor fii sigur că îl vei primi. Şarmul tău te va ajuta să-ţi realizezi planurile. Cuvântul care îţi guvernează săptămâna este REALIZARE.

BALANŢĂ:Este timpul să-ţi rezolvi problemele pe care le-ai tot amânat. Ar fi bine să nu mai aduni o mulţime de probleme care să te preseze. Altfel te vei transforma într-un vas plin de probleme nerezolvate. Mulţumeşte-te cu victorii mici. Cuvântul care îţi guvernează săptămâna este PROBLEME.

SCORPION:Săptămâna asta îţi cere maximum de efort şi încordare. Nu uita de îndatoririle profesionale, dă atenţie celui mai mic amănunt. Şeful va pune la încercare zelul tău, dar va fi un fenomen temporar. Cuvântul care îţi guvernează săptămâna este EFORT.

SĂGETĂTOR:Minim de muncă şi maxim de odihnă, acesta ar fi motto-ul săptămânii. Evită suprasolicitarea intelectuală. Nu te încărca cu activităţi monotone şi nu-ţi asuma riscuri inutile, posibilele avantaje nu trebuie să implice riscuri. Cuvântul care îţi guvernează săptămâna este ODIHNĂ.

CAPRICORN:O săptămână favorabilă schimbărilor profesionale. Încearcă să fii mai sensibil. Trebuie să înţelegi situaţia din domeniul afacerilor în detaliu. Priveşte lucrurile din perspectivă realistică. Dorinţele tale se vor realiza, dar trebuie să fii atent. Cuvântul care îţi guvernează săptămâna este PROSPERITATE.

VĂRSĂTOR:S-ar putea să ai probleme la serviciu din cauza instabilităţii emoţionale. Fii mai discret în relaţiile cu prietenii şi colegii. Oricum încearcă să eviţi extremele. Cu ajutorul umorului vei lua lucrurile mult mai uşor. Cuvântul care îţi guvernează săptămâna este DISCREŢIE.
PEŞTI:Săptămâna asta va fi plină de conflicte şi necazuri. Evită o judecată, care poate să dăuneze relaţiilor tale. Situaţia îţi cere o cât mai mare precizie la locul de muncă. Vei câştiga numai dacă nu vei acţiona sub imboldul primului impuls. Cuvântul care îţi guvernează săptămâna este CUMPĂTARE.

Niciun comentariu:

Arhivă blog