ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


luni, 31 august 2009

Doi fraţi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de omor

Un bărbat din localitatea mureşeană Miheşu de Câmpie a sesizat Postul local de Poliţie cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 19 ani, a decedat la domiciliu. Familia a declarat faptul că moartea tânărului ar fi survenit în urma unui conflict ce a avut loc în urmă cu o seară, în jurul orei 21.30, la un bar din localitatea Miheşu de Cimpie. Concluziile autopsiei medico-legale au confirmat faptul că moartea tânărului a fost violentă, iar leziunile traumatice s-au putut produce prin lovituri directe repetate, cu pumnul. Se pare că pe baza unui conflict mai vechi, doi fraţi aflându-se vineri seara la un bar din localitate, l-au agresat pe tânărul de 19 ani. Instanţa a dispus faţă de aceştia măsura arestarii pe o perioadă de 29 zile, conform declaraţiei dată de Livia Popa, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş.

Niciun comentariu:

Arhivă blog