ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


luni, 31 august 2009

Începând din 24 august 2009, pedagogii de şcoală nouă îşi pot depune dosarele pentru suplinire

Atât cadrele didactice, care nu au excelat la concursul de titularizare şi n-au obţinut nici măcar nota 5, cât şi cei care pur şi simplu nu au studii corespunzătoare postului au dreptul să devină profesori în şcolile statului român. Candidaţii care nu s-au deranjat să se prezinte la examenul de titularizare, primesc totuşi o a doua şansă şi pot deveni suplinitori calificaţi, solicitând revalidarea fişelor. Astfel, începând din 24 august 2009, toţi cei interesaţi pot depune dosarele pentru ocuparea unui post în sistemul educaţional românesc. Concursul pentru suplinire, la care de data aceasta sunt obligaţi să participe toţi cei care vor să fie dascăli, va avea loc în data de 28 august 2009 la Grupul Şcolar „Constantin Brâncuşi” din Tîrgu Mureş. Pe 11 septembrie, 2009 candidaţii vor afla rezultatele deciziilor de repartizare pe catedră sau post.Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul www.edums.ro

Niciun comentariu:

Arhivă blog