ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


joi, 20 august 2009

Bani pentru anul şcolar 2009-2010 pentru instituţiile de învăţământ din Reghin

Primăria Municipiului Reghin a alocat pentru anul şcolar 2009-2010 suna de 535.000 de lei, care v-a fi destinată lucrărilor de reparaţii şi igienizare la instituţiile de învăţământ din oraş. La sfârşitul lunii iulie au fost recepţionate lucrările la Şcoala Generală Nr. 4, aceasta primind o suma de 20.000 de lei, bani destinaţi lucrărilor pentru reparaţii la acoperiş, zugrăvirea a şase săli de clasă, igienizarea grupurilor sanitare şi a holurilor. Pentru Grădiniţa Nr. 2 a fost alocată suma de 25.000 de lei, bani destinaţi igienizării blocului alimentar şi a sălii de mese, igienizarea grupurilor sanitare, vopsirea ferestrelor şi a gresiei pe scările de la intrare cât şi pentru scara interioară. Se mai lucrează la grădiniţa cu Program Normal Nr. 1 unde a fost alocată suma de 25.000 de lei pentru reparaţia unei porţiuni de acoperiş, zugrăvirea grupului sanitar cât şi a unei laturi exterioare a clădirii. Grădiniţa cu Program Normal Nr. 2 a primit 30.000 de lei pentru revizuirea unei părţi de acoperiş, igienizarea grupurilor sanitare şi totodată reparaţii la instalaţiile sanitare şi igienizarea a două săli de clasă. Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 1 şi Grădiniţa cu Program Normal Nr. 6 au primit doar 15.000 de lei, bani ce vor fi folosiţi pentru reparaţia gardului la una din gradiniţe iar la cealaltă pentru reparaţia acoperişului şi igienizarea a trei săli de clase. Grădiniţa cu Program Normal Nr. 3 şi Grădiniţa cu Program Normal Nr. 4 au primit fiecare câte 10.000 de lei. Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 4 din Salcâmilor a primit 40.000 de lei, Grădiniţa cu program Prelungit Nr. 5 suma de 20.000 de lei, iar Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 3 i-a fost alocată suma de 25.000. La şcolile generale, sumele alocate încep să crească, astfel încât pentru Gimnaziul „Alexandru Ceuşeanu” s-a alocat suma de 55.000 de lei destinată reparaţiilor şi igienizării la grupurile sanitare din cele două clădiri aflate pe străzile Petru Maior şi Vânătorilor. Gimnaziul „Augustin Maior” a primit cu 5000 lei mai mult decât Gimnaziul „Alexandru Ceuşeanu” bani care vor fi folosiţi pentru igienizări şi reparaţii la faţada clădirii de pe strada Călăraşilor. Pentru Liceul „Lucian Blaga” a fost alocată suma de 35.000 de lei în timp ce pentru Liceul „Petru Maior” a fost alocată suma de 70.000 de lei destinaţi pentru igienizare grupuri sanitare, reparaţii şi ignifugare acoperiş. Liceul Agricol „Ioan Bojor” a primit în acest an doar 20.000 de lei, bani pentru procurarea şi montarea centralei termice.

Niciun comentariu:

Arhivă blog