ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


vineri, 14 august 2009

Subvenţii pentru motorină

Primăria Municipiului Reghin anunţă că începând cu data de 1 august, agricultorii din zona Reghin îşi pot depune dosarele la Centrul Agricol Reghin Directia Agricolă în vederea achiziţionării de motorină subvenţionată.
Valoarea subvenţiei pentru motorină este de 1 leu pe litru, cantitatea fiind de 39 litri pentru un hectar. Suprafaţa minimă pentru care se acordă subvenţia la motorină este de 1 hectar. Termenul limită de depunere a cererilor este 30 octombrie 2009, urmând ca adeverinţele obţinute astfel să fie utilizate pentru achiziţionarea motorinei până în data de 15 noiembrie, inclusiv. În vederea întocmirii dosarului, producătorii agricoli-persoane fizice şi juridice care înfiinţează culturi în teren arabil trebuie să obţină de la Primarie o adeverinţă conform înscrisurilor din Registrul Agricol cu suprafaţa de teren pe care o exploatează. Pe lângă această adeverinţă dosarul trebuie să includă dovada dreptului de folosinţă asupra suprafeţei de teren pe care înfiinţează culturi, o copie după certificatul de înmatriculare şi/sau certificatul de înregistrare pentru persoanele juridice, copie după cartea de identitate în cazul persoanelor fizice.

Niciun comentariu:

Arhivă blog