ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


vineri, 14 august 2009

Şcoala te face mare

“Şcoala te face mare” este o campanie de conştientizare publică organizată de Asociaţia Ovidiu Rom şi Asociaţia Telefonul Copilului, în parteneriat cu Administraţiile Publice Locale, Min. Educaţiei, Cercetării şi Inovării, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului, Ministerul Administraţiei şi Internelor, UNICEF şi Salvaţi Copiii, care îşi propune creşterea gradului de participare şcolară a copiilor săraci din România.
Sub sloganul “Fiecare copil în şcoală este responsabilitatea fiecăruia dintre noi”, campania transmite un îndemn la acţiune: “Dacă ştii un copil care nu merge la scoală, al tău sau al altcuiva, ajută-l! Sună la 116 111!”. La acest număr, părinţii săraci pot suna gratuit pentru a afla ce pot face când au probleme să-şi înscrie copiii la şcoală/grădiniţă iar oamenii pot semnala cazuri de copii care nu merg la şcoală. Problemele identificate vor ajuta la formularea de politici publice cu privire la creşterea accesului la educaţie al copiilor săraci din România. Salvaţi Copiii va promova la scară naţională mesajul campaniei. Prin programele sale, Salvaţi Copiii asigură în anul scolar 2009-2010 susţinerea si accesul la educaţie preşcolară şi scolară a circa 3.250 de copii din comunităţile sărace din întreaga ţară.
Adriana Magdalin

Niciun comentariu:

Arhivă blog