ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


luni, 17 august 2009

PREMII DE 200.000 EURO ACORDATE DE FUNDAŢIA DINU PATRICIU

În sfârşit, se acordă premii substanţiale pentru educaţie

Şi asta nu datorată statului, care pe zi ce trece lezează procesul de învăţământ prin reforme fără fond, reduceri ale salariilor cadrelor didactice şi neacordarea de fonduri suficiente pentru educaţie. Iată că se poate recompensa iniţiativa, proactivitatea şi dăruirea elevilor şi a cadrelor didactice şi asta într-un moment deosebit de greu pentru sectorul educativ. Modelele de bună practică din domeniul educaţiei sunt premiate de Fundaţia Dinu Patriciu cu sume care totalizează 200.000 euro. "Gala Premiilor în Educaţie - Fundaţia Dinu Patriciu" este un proiect care premiază şi promovează oameni, proiecte şi organizaţii care au avut un impact semnificativ în sistemul educaţional din România. La această competiţie pot participa persoane fizice (elevi, studenţi, profesori preuniversitari şi profesori universitari), organizaţii neguvernamentale, instituţii de învăţământ preuniversitar şi universitar, de stat sau private, care îndeplinesc anumite criterii de eligibilitate. Pentru cei care nu s-au înscris încă, data limită de înscriere în concurs este 27 septembrie 2009. Categoriile de concurs la care participanţii se pot înscrie în competiţie sunt:
Învăţământ preuniversitar: Profesorul anului, Elevul anului (gimnaziu şi liceu), Şcoala anului (instituţii de învăţământ de stat sau private, inclusiv licee);
Învăţământ universitar: Profesorul anului, Studentul anului (ciclul de licenţă şi master), Facultatea anului (instituţii de învăţământ de stat sau private);
Cercetare in educaţie: Cercetătorul anului
Organizaţii neguvernamentale şi proiecte: Cel mai bun proiect educaţional (iniţiat şi dezvoltat de un ONG sau instituţie de învăţământ), Organizaţia neguvernamentală a anului (care activează în domeniul educaţiei de cel putin 2 ani, anterior datei de înscriere în concurs).
Pentru secţiunile "Elevul anului", "Studentul anului", "Profesorul anului (preuniversitar şi universitar)" şi "Cercetătorul anului" sunt eligibile aplicaţiile care descriu activităţi/proiecte/concursuri etc ... desfăşurate în perioada anului şcolar 2008-2009.
Pentru secţiunea "Cel mai bun proiect educaţional" sunt eligibile proiectele care s-au finalizat până la data de 15 iunie 2009, cu rezultate cuantificabile şi demonstrabile, care corespund unor seturi şi modele de excelenţă şi bune practici în domeniul educaţiei.
În cadrul competiţiei "Gala Premiilor în Educaţie" se acordă premii în bani locurilor I, II şi III, pentru fiecare categorie de mai sus. Locurile I sunt premiate astfel: profesorul anului (10.000 euro), elevul şi studentul anului (5000 euro), cercetătorul anului(10.000 euro), cel mai bun proiect educaţional (10.000 euro), şcoala şi facultatea anului (30.000 euro), ONG-ul anului în domeniul educaţiei (20.000 euro).
Dacă vă încadraţi în criteriile de eligibilitate, lăsaţi deoparte modestia, acordaţi-vă puţin timp şi spuneţi tuturor care sunt activităţile care v-ar putea aduce marele premiu. Pentru înscieri şi mai multe detalii accesaţi site-ul . Dacă sunteţi deja înscrişi, trimiteţi şi pe saptamana.reghineana@gmail.com proiectul dumneavoastră şi ne va face o deosebită onoare să îl publicăm.
Adriana Magdalin
Reghin, 14 august 2009

Niciun comentariu:

Arhivă blog