ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


vineri, 4 decembrie 2009

Ziua Internationala a vârstnicului

Ziua Internaţională a vârstnicului se serbează şi la Reghin. Evenimentul este susţinut de Consiliul Local al Municipiului Reghin și Primăria Municipiului Reghin, dedicat celor care trăiesc în toamna vieţii şi care sunt invitaţi să participe la evenimentele organizate cu această ocazie, în ziua de 1 octombrie 2009, în sala de spectacole a Casei de Cultură „Dr. Eugen Nicoară”, începând cu orele 17,00 , la un spectacol de muzică populară susţinut de interpreţi de gen, acompaniaţi de orchestra Casei de Cultura. Totodată, pe această cale Primăria Municipiului Reghin invită familiile care au serbat sau vor serba în acest an 50 de ani de casatorie - „NUNTA DE AUR”, să vină la sediul Primăriei Municipiului Reghin, la Centrul de Informare al Cetăţeanului cu cartea de identitate, şi cu certicatul de căsătorie, pentru a fi felicitate cu această ocazie.

Niciun comentariu: