ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


vineri, 4 decembrie 2009

Acţiunea „Tunetul”

Inspectoratul General al Poliţiei Române a declanşat la nivel naţional planul de acţiune intitulat generic “TUNETUL”. La nivelul judeţului Mureş, activităţile se derulează sub coordonarea şefului Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mureş – chestor de poliţie Ioan-Nicolae Căbulea, acţiunile urmărind diminuarea fenomenului infracţional în vederea asigurării unui climat de siguranţă civică. O analiză a rezultatelor obţinute în perioada 2 - 9.10.2009, relevă faptul că au fost desfăşurate un număr de 218 activităţi, totalizând un număr de 178 razii şi controale, fapt ce a implicat prezenţa unui număr de 597 cadre de poliţie. În acest interval de timp au fost descoperite un număr de 62 de infracţiuni din care 45 în flagrant fiind prinşi 58 de suspecţi. Faţă de 6 dintre ei s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, instanţa dispunând arestarea preventivă pentru 4 dintre aceştia, alţi 2 fiind puşi în libertate. În aceeaşi perioadă au fost încarcerate un număr de 3 persoane din care 2 cu mandat de arestare preventivă şi una cu mandat de executare a pedepsei închisorii şi au fost aplicate 1.504 sancţiuni contravenţionale în valoare de 178.050 lei. A fost confiscată cantitatea de 58 mc material lemnos în valoare de 20.300 lei, precum şi cantitatea de 132 pachete (2.640 fire) ţigarete netimbrate, diferite mărci, şi cantitatea de 127 litri alcool etilic dublu rafinat, netimbrat.

Niciun comentariu: