ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


vineri, 4 decembrie 2009

„Dansul Viorilor” pe podium

Când o pasiune se naşte, începe să prindă intensitate iar odată ce punem suflet în ea, devine parte din noi. Caracterul spectaculos, dinamic şi elegant al dansului sportiv, căci despre acesta vom vorbi, ne prinde pe fiecare, prin ritm, pasiune şi eleganţă. Pe lângă faptul că formează perechi reuşite de sportivi, aceşti copii au şi rezultate excepţionale la învăţătură. Dansul le dă încredere şi îi căleşte în lupta cu viaţa deşi pentru obţinerea performanţelor s-ar putea spune că şi-au sacrificat oarecum copilăria. Timp de două zile Municipiul Reghin a fost gazda celei de-a patra ediţii a concursului de dans sportiv „Cupa Mirona”. Evenimentul a fost organizat de către Clubul de Dans Sportiv “Dansul Viorilor” şi Asociaţia Judeţeană de Dans Sportiv Mureş cu sprijinul Primăriei Municipiului Reghin, Consiliului Judeţean Mureş şi a Direcţiei Judeţene pentru Sport Mureş sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv. Zeci de perechi din toată ţara au concurat pe ritmuri clasice şi latino-americane, juriul fiind alcătuit din 27 de arbitri.
Peste 400 de dansatori din întreaga ţară, cu vârste cuprinse între şase şi 35 de ani au concurat în paralel, în două săli de dans. Costumele frumoase, perechile minunate şi ambiţioase au reuşit să pună în scenă un adevărat spectacol de culoare. Discursurile oficialilor şi prezentarea juriului au deschis oficial evenimentul iar apoi în paşii cunoscutului „Dans al Pinguinului” au păşit pe ring elevi ai gimnaziului Mirona. „Sunt cu sufletul alături de această ramură a sportului care în judeţul Mureş a luat avânt în Reghin datorită acestor oameni care ne sunt acum gazde. Atât cât se poate vom sprijini această ramură a sportului. A devenit o tradiţie sau aş putea să spun o modă la Reghin acest eveniment. Toţi cei care practică acest sport depun anumite sacrificii. Meritul este al dumneavoastră al tuturor, al părinţilor şi al celor care stau aproape de acest dans al frumuseţii şi graţiei.” a precizat Mărioara Bârsan, director coordonator adjunct a Direcţiei pentru Sport Mureş. Perechile de sportivi de la „Dansul Viorilor” din Reghin au adus rezultate frumoase la această ediţie, reuşind şi de această dată să-şi dovedească valoarea. La clasa Hobby 6-9 “Dansul Viorilor” a urcat pe podium pentru toate cele trei locuri prin sportivii Gheorghe Ionuţ şi Vlasa Diana - locul I, Ungur Bogdan şi Gania Manuela - locul II, Pilcă Tudor şi Suciu Teodora - locul III. Perechile Frandăş Ionuţ-Balauca Flavia şi Natea Rareş-Bogdan Andreea s-au clasat pe locurile 14 respectiv 16. La clasa E10-11 locul I a fost obţinut de către Gliga Mihai şi Frandeş Paula tot de la “Dansul Viorilor” din Reghin. La Open 12-13 Standard perechea formată din Tomşa Cătălin şi Botoş Georgiana de la “Dansul Viorilor” s-au aflat în fruntea concurenţilor, clasându-se pe primul loc, în timp ce la Open 12-13 Latino „Dansul Viorilor” a urcat de două ori pe podium prin perechile Şerban Emanuel şi Măcelaru Mihaela care au obţinut locul I, Tomşa Cătălin şi Botoş Georgiana care au obţinut locul II.

Niciun comentariu: