ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


luni, 21 decembrie 2009

Spaghete cu sos Stil Pesto

Ingrediente pentru 10 porţii x 250g

spaghete 0,750 kg
busuioc frunze 0,010 kg
usturoi 0,050 kg
ulei de măsline 0,300 l
parmezan ras 0,400 kg
piper 0,003 kg
sare 0,030 kg

Mod de preparare:
Spaghetele se fierb în apă cu sare şi se clătesc în apă rece. Usturoiul se curăţă, se spală şi se pisează. Se amestecă cu frunze de busuioc şi se presează cu puţin ulei de măsline, apoi se adaugă treptat parmezan ras (0,200 kg) şi restul de ulei până se epuizează cantitatea. Se mixează totul, se adaugă piper şi sare şi se lasă totul în repaus o oră pentru uniformizarea gustului. Sosul se încălzeşte apoi pe baie de abur şi se subţiază cu lichid de la fierberea spaghetelor. Se amestecă spaghetele fierte cu sos cald şi se presară parmezan ras. Se decorează cu frunze de busuioc.

Reţetă oferită de Robi Bucataru'

Niciun comentariu: