ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


vineri, 4 decembrie 2009

Stiati ca...

Biserica Neagră din Braşov este cel mai mare lăcaş de cult în stil gotic din sud-estul Europei? Cu o capacitate de circa 5.000 de persoane, celebrul aşezământ de cult braşovean măsoară 90 de metri lungime şi 37 de metri înălţime, cu un turn al crucii de 65 de metri. Numele original al Bisericii Negre este Biserica Sfânta Maria.


Lucruri care nu le ştiaţi despre Madonna: Cea mai mare frică a Madonnei este frica de...fulger. Se pare că vedeta are chiar o fobie, având în vedere că se sperie de moarte atunci când se anunţă o furtună. Record la înjurături al Madonnei: în timpul apariţiei ei în show-ul lui David Letterman, Madonna a pronunţat înjurătura tipic americană "f_ _k" de 13 ori.



Persoanele care desenează florile cu multe petale sunt oameni încăpăţânaţi, iar cei care redau cu exactitate mimica feţei sunt prefăcuţi? Atunci când un desen este plasat în partea superioară a foii, autorul exprimă sentimente de bucurie speranţă, iar atunci când desenul este realizat în partea inferioară a paginii, sentimentele exprimate sunt de fustrare şi deznădejde?

Niciun comentariu: