ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


vineri, 4 decembrie 2009

Comercializarea de produse contrafacute

In ziua de 14.09.2009, în baza unor activităţi derulate pe linia proprietăţii industriale, ofiţeri din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor de la Poliţia municipiului Reghin, s-au sesizat din oficiu asupra faptului că în incinta unui magazin situat pe strada Iernuţeni din municipiu se comercializează articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte contrafăcute purtând inscripţiile unor mărci consacrate. Verificărilor efectuate la punctul de lucru şi depozitul societăţii, administrate de către o femeie în vârstă de 36 ani, domiciliată în Reghin, au dus la identificarea unui număr de 111 articole de îmbrăcăminte purtând siglele şi semnele de identificare ale unor mărci protejate. La solicitarea ofiţerilor de poliţie de a prezenta documentele legale de provenienţă şi originalitate a produselor expuse la vânzare, certificate de producător sau certificate de garanţie, administratorul societăţii a declarat că nu deţine astfel de documente. Existând suspiciuni asupra originalităţii produselor expuse spre comercializare, deoarece comerciantul nu a putut prezenta certificate de garanţie ale produselor sau alte documente care să ateste originalitatea acestora, s-a procedat la ridicarea tuturor produselor identificate, urmând a se solicita o expertiză de specialitate care să stabilească originalitatea produselor. Administratorului societăţii i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată, cercetările fiind în curs de desfăşurare.

Niciun comentariu: