ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


miercuri, 9 decembrie 2009

Concurs Animăluţe





Pe cele mai iubite pisicuţe din lume le cheamă Mini şi Squishy. Mini evident e cea mai mică, dar şi cea mai drăgălaşă şi iubăreaţă pisicuţă, iar Squishy e o domnişoară desăvârşită, are o frumuseţe ieşită din comun, ar putea deveni lejer Miss Kitty Univers :)

Povestea lui Squishy începe în familia noastră în urmă cu 4 ani, când am salvat-o din mâna unui beţiv nenorocit care intenţiona să o rănească. În momentul în care am luat-o în braţe şi s-a uitat la mine cu ochii ei mari şi superbi, pe loc i-am spus "You're mine and I'm gonna call you Squishy" (o replica din filmul "Finding Nemo"). Şi aşa i-a rămas numele :)

Pe Mini am salvat-o în urmă cu peste 2 ani dintr-un sat din apropiere de Reghin unde era gata-gata să moară de foame. Era atât de mica şi de amărâtă, şi după cum se vede din poze, mai şi seamănă foarte mult cu Squishy, încât i-am spus Mini Squishy. Dar a ramas Mini, şi i se potriveşte perfect numele. E o pisicuţă mică, veselă, incredibil de afectuoasă şi foarte foarte recunoscătoare. Se vede din privirea ei cât de fericită e că are o familie atât de frumoasă şi un cămin cald şi primitor unde e hrănită, îngrijită şi mai ales iubită.

Sunt două surori certăreţe, nu prea încap una de alta, sunt geloase şi au personalităţi extrem de diferite. Pe cât sunt fizic de asemănătoare, pe atât de diferit se comportă. Iar noi suntem extrem de fericiţi că le avem în familie, ne fac să devenim mai buni şi ne aduc în fiecare zi zâmbete pe buze. Oricât de trist sau supărat sau nervos eşti, nu poţi să nu te topeşti sub privirea lor pisicitica :)

Suntem o familie mare şi fericită şi ne mândrim cu asta!!!

Diana, Gabi, Mini & Squishy :):):)

Niciun comentariu: