ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


vineri, 4 decembrie 2009

Control al Poliţiei în zona Pomilor

În data de 9 septembrie a avut loc un control al Poliţiei împreună cu Garda Financiară în zona Pomilor din Reghin. Scopul a fost urmărirea mai multor aspecte de încălcare ale legilor atât în domeniul economico-financiar cât şi în ceea ce priveşte traficul de autovehicule, documente false, autovehicule neînmatriculate şi traficul intracomunitar de autovehicule care sunt dobândite pe căi ilegale, a declarat Comisarul Şef Câmpean Alexandru, Adjunctul Şefului Poliţiei judeţene cu atribuţii privind investigaţii criminale, coordonatorul acţiunii. Aceasta a început la ora 15 şi a durat peste două ore până când au fost epuizate activităţile de control. În paralel s-a acţionat şi pe linie de poliţie rutieră.
Acţiunea a constat în ridicarea documentelor şi întocmirea actelor de constatare care vor fi ulterior verificate şi expertizate. În decursul următoarelor zile, pe baza documentelor obţinute, Poliţia împreună cu Garda Financiară vor stabili dacă s-au comis ilegalităţi a mai declarat Comisarul Şef Câmpean Alexandru. Întrebat dacă a existat un motiv anume pentru care controlul a avut loc în zona Pomilor, Comisarul Şef ne-a informat că deţinea informaţii care conduceau către ideea că în această zonă se comit frecvent încălcări ale actelor normative dar ne-a asigurat că astfel de acţiuni sunt prevăzute în viitorul apropiat şi în alte zone, dorindu-se reducerea pe cât mai mult posibil a actelor de indisciplină în special şi a celor de ilegalitate în toate sferele.

Niciun comentariu: