ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


luni, 21 decembrie 2009

4 Tâlhari suspecţi

În seara zilei de 13 decembrie, în jurul orei 21.30, un tânăr de 21 ani din Tg.Mureş a sunat la serviciul de urgenţă 112 sesizând Poliţia că, aflându-se în municipiul Reghin, a fost acostat de către patru persoane necunoscute care prin întrebuinţarea de ameninţări şi violenţe l-au deposedat de un portofel în care se afla suma de trei lei şi actul de identitate. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Reghin, în urma activităţilor desfăşurate reuşindu-se identificarea celor patru suspecţi: M.C. de 15 ani, S.D. de 15 ani, G.A. de 16 ani şi N.C. de 15 ani, toţi din comuna Petelea, judeţul Mureş. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie cu cei 4 suspecţi în stare de libertate.

Niciun comentariu: