ANUNT

Ziarul Săptămâna Reghineană se distribuie doar pe bază de abonament şi la centrele de presă Valdor din Reghin şi la Agenţia LOTO din cartierul Unirii.

Cititorii interesaţi pot depune anunţurile de mică publicitate şi scrisorile către redacţia noastră în cutiile „Săptămânii Reghinene” aflate la centrele de presă VALDOR şi la centrul de presă de la agenţia LOTO din cartierul „Unirii”.

6 noiembrie 2009


vineri, 4 decembrie 2009

Decedat In Drum

Consumul de alcool în exces, poate avea uneori consecinţe deosebit de grave. Se ştie că alcoolul numai bine nu aduce şi, cu toate acestea numărul victimelor care cad pradă acestei patimi, este in creştere. Un alt caz de acest gen am întâlnit săptămâna trecută, când am aflat că un bărbat de 43 de ani din localitatea Dedrad, a fost găsit decedat în drum de către un conducător auto. Cel care l-a găsit a anunţat de urgenţă organele de poliţie şi ambulanţa însă era prea târziu deoarece aceştia nu au mai putut face altceva decât să constatate decesul. După declaraţiile consătenilor, decedatul ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu câţiva prieteni la localul din sat apoi s-a îndreptat către casă. Ce s-a întâmplat după ce acesta a ieşit din local, nimeni nu ştie. Cu siguranţă, cei apropiaţi victimei trăiesc unele dintre cele mai cumplite sentimente. Probabil că prietenii săi de pahar au luat aminte. Cel puţin ar fi putut să-l conducă acasă...

Niciun comentariu: